A fekete fokhagyma immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatással bír. Emellett szabályozza a vércukorszintet, előnyösen hat a koleszterinszintre és a szívre, kiváló antioxidáns.
A fekete fokhagyma nem egy különleges fajta, hanem természetesen fermentált fehér fokhagyma. Nem csak a szín változik az erjedés során, hanem az íze és az illata is. A jellegzetes kénvegyületek antioxidáns vegyületekké (flavonoidokká) alakulnak. Így elkerülhető a jellemzően intenzív fokhagyma szag, miközben a bioaktivitás nő. Aki nem akarja nélkülözni a rengeteg egészséges összetevőt a fokhagymában, de nem tudja az intenzív ízt és illatot, az talál tömény és egészséges alternatívát a fekete fokhagymában. Minden kapszula 500 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz meghatározott flavonoid és S-allilcisztein tartalommal.
Adagolás: Napi 2 kapszula.
Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le.
Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Összetevők: Fekete fokhagyma kivonat, zselatin, csomósodást gátló szilícium-dioxid és rizs kivonat rizshéjjal, gumiarábikum és napraforgóolaj.
Hatóanyagok
|
2 kapszula
|
NRV*%
|
Fekete fokhagyma kivonat
|
1000mg
|
**
|
ebből flavonoidok
|
50mg
|
**
|
S-allilcisztein
|
2,5mg
|
**
|
NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.
120 db kapszula
|
2 kapszula/nap
|
2 havi adag
|