TEÁK
A teafélék és gyógyító füvek széles körben használtak az egészségmegőrzés és a betegségek kezelése során. MAgas antioxidáns tartalmuk miatt betegségek kezelésére és megelőzésére is alkalmasak
Zöld tea: Az ősi zöld tea antioxidánsokban és C-vitaminban gazdag, és hozzájárulhat a rák, szívbetegség és diabétesz megelőzéséhez.
Mályvacukor tea: Gyulladásgátló hatású, segíthet az irritábilis bél szindrómában és az emésztési problémákban.
Gyömbér tea: Serkenti az emésztést, csillapítja a hányingert és az izgatott gyomrot.
Borsmenta tea: Jó választás az emésztés támogatására és a gyomorpanaszok enyhítésére.
Édesköménymag-tea: Segít a puffadás és a gyomor ingerlékenységének kezelésében.
Zöld tea: A zöld tea antioxidánsokban és C-vitaminban gazdag, és hozzájárulhat a rák, szívbetegség és diabétesz megelőzéséhez.
Fehér akácvirág tea: Serkenti a bélműködést, kiváló székrekedés esetén és nyugtató hatása miatt a reflux és gyomorégés tüneteit is enyhíti. Vízhajtó, puffadásgátló és étvágycsökkentő hatása miatt támogatja a fogyást.
Fekete tea: A fekete tea is a Camellia sinensis teanövény leveleiből készül, és magas koffeintartalma élénkítő hatású. A polifenolok jelenléte elősegíti a súlyvesztést, csökkenti a kalóriabevitelt és stimulálja a zsírbontást.